Wilfried Zaha

Wilfried Zaha har gentaget sin tro



siden project restart sidste billige fodboldtrøjer til børn fortsætte med budskabet

Wilfried Zaha har gentaget sin tro på, at det at tage et knæ er 'nedværdigende' og har krævet, at spillerne 'skal stå op' i kampen mod racisme.

Siden Project Restart sidste sommer har spillere, embedsmænd og personale i Premier League og EFL-spil taget et knæ inden kick-off for at vise støtte til bevægelsen for race-ligestilling.

Premier League klubber 'skjorter bar også sloganet Black Lives Matter under den genstartede sæson 2019-20, før de blev ændret til denne sæson for at indeholde en patch, der promoverer ligaens egen anti-diskriminationskampagne No Room For Racism.

Billige Fodboldtrøjer

Englands manager Gareth Southgate mener, at gesten stadig er enormt stærk og ikke har mistet sit budskab, men racistisk misbrug af fodboldspillere på sociale medier har været udbredt de seneste uger med flere hold, herunder Brentford sidste weekend, og stoppede med at tage et knæ.

Fodboldtrøjer Til Børn

Mens Zaha ikke har været så højrøstet i visse spørgsmål som andre topfodboldspillere som Marcus Rashford, mener han, at han har en rolle at spille for at prøve at foretage en ændring.

fotballdrakter

Efter Brentfords beslutning om at stoppe med at gøre en anti-racisme-gest før spil, mener Bees-angriberen Ivan Toney, at spillerne bliver brugt som dukker ved at tage et knæ.

camisetas de futbol

Nottingham Forest-angriberen Lyle Taylor er fuldt ud bag Zahas holdning og siger 'nok er nok' angående gestus før spillet.

Vis racisme det røde kort, Storbritanniens største velgørenhed mod racisme og fejrer sit 25-års jubilæum, har udgivet en pædagogisk film, der diskuterer årsagerne til gesten, og hvorfor de føler, at den skal fortsætte.

Leroy Rosenior, velgørenheds vicepræsident, insisterer på, at fodbold skal fortsætte med budskabet.


Enviadme un correo electrónico cuando las personas hayan dejado sus comentarios –

¡Tienes que ser miembro de Retos Femeninos para agregar comentarios!

Join Retos Femeninos