Com jugar paraulògic

Què és exactament la paralògica? No trigaràs més de dos minuts a jugar a aquest nou joc de paraules en línia un cop estiguis enganxat si encara no estàs al joc paralògic. Repassarem les característiques de la versió catalana del joc, com descarregar-lo i per què ho hauries de fer. Si el voleu provar, podeu jugar a aquest joc en línia gratuït; creiem que t'agradarà!
A causa de la seva facilitat d'ús i el fet que només tens una oportunitat cada dia per completar la tasca, el senzill joc de "Paralogic" s'ha tornat força popular avui (el mateix per a tothom). Si l'usuari resol correctament la paraula, no podreu tornar a jugar durant 24 hores. Des de la nostra perspectiva, és un èxit ja que la recerca de la solució paraulògica avui es presenta com un repte quotidià addictiu.

Cada dia, intenta endevinar les paraules ocultes.
Cada intent ha de consistir en una paraula amb un mínim de tres lletres.
El color de les lletres canvia després de cada intent per indicar a quina distància estaves d'escriure la paraula.
Les paraules s'han de construir amb poques lletres. Podeu repetir les lletres.
Ha de tenir la lletra central.
Les paraules han de contenir almenys 3 lletres.
Només es permeten els infinitius (no les formes conjugades) dels verbs. Es reconeixen les formes masculines i femenines dels substantius i adjectius (no els plurals).
Només s'admeten paraules incloses al Diccionari de la llengua catalana de l'Institut d'Estudis Catalans; els noms propis no ho són (DIEC).
En cas que no pugueu resoldre el trencaclosques diari, sempre podeu trobar paraulogic d'avui solucions.
Augmenta la intriga i la curiositat per intentar revelar la paraula del dia, així com els "pics" entre uns usuaris i altres per colpejar la paraula primer, perquè el joc permet compartir els resultats a les xarxes socials alhora que il·lumina la seqüència. d'intents amb els colors però sense revelar les lletres. Hi podria haver repeticions de lletres. Les pistes de cada lletra estan separades les unes de les altres. nous reptes diaris!

Enviadme un correo electrónico cuando las personas hayan dejado sus comentarios –

¡Tienes que ser miembro de Retos Femeninos para agregar comentarios!

Join Retos Femeninos